Om klinikken

Velkommen til mit univers

Jeg hedder Melani, er uddannet kosmetolog og har 18 års erfaring. Er indviet Reiki Mester, Pilatesinstruktør og har taget flere kurser i Kost og Ernæring, Ansigtsterapi og Holistisk Hud.

Alt sammen noget jeg implementerer i mine behandlinger.

Jeg brænder for at kvinder, mænd og børn, skal føle sig som den bedste udgave af dem selv, både indvendig og udvendig. Jeg behandler ud fra at den ydre pleje af huden er 20% og de resterende 80% er indre.

Derfor har jeg ikke kun fokus på hvordan du bedst plejer din hud med produkter og behandlinger, men også med kost, ernæring, bevægelse, tanker, følelser og selvkærlighed.

Alt for mange af os har en stresset krop. På grund af psykisk stress eller på grund af ophobet giftstoffer fra plastik, metal, sprøjtegifte, kemikalier fra rengøringsmidler og produkter til hår og hud. Men også fordi mange af os indtager fødevarer vi ikke kan nedbryde. Det skaber inflammation og viser sig som hudproblemer, ledsmerter, hormonelle forstyrrelser, hovedpiner, fordøjelsesproblemer, psykiske lidelser og stort sæt alle autoimmune lidelser.

Glæder mig til at byde dig velkommen.

Kærligst

Melani